top of page
Singraven11.jpg

Onze accomodatie

Vakantiewoning
 

met zorgfaciliteiten

Uw gastvrouw Ingrid Morsink, met ruime ervaring in de thuiszorg, biedt u een zorgeloos verblijf in het volledig aangepaste en gerenoveerde appartement in haar Sallandse boerderij. 
 

Heeft u hulp nodig bij de persoonlijke verzorging, medicatie of anderszins? Dan helpt zij u desgewenst om samen met de professionele zorgverleners van Zosaam een passende oplossing te vinden, zowel met als zonder indicatie (www.zosaam.nl).

Uiteraard is de woning ook beschikbaar voor allen die graag willen genieten van de rust en schoonheid van het Twentse landleven zonder indicatie. 

Zorg

Appartement en kosten

Het appartement is gelijkvloers en geschikt voor twee personen. De woonkamer is licht en ruim en heeft een open keuken voorzien van koelkast, oven en diepvries.
De slaapkamer heeft een luxe verstelbaar tweepersoons bed. De aangrenzende douche en het toilet zijn voorzien van extra faciliteiten zoals een douchestoel en beugels. De deuren zijn extra breed. Een rolstoel en rollator zijn aanwezig. U beschikt over een eigen terras met vrij uitzicht over de weilanden. Er is tv, gratis wifi en voor de liefhebber zijn er gezelschapsspelletjes. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig.

De huurprijs bedraagt €400,- p/wk en €60,- p/dag. Bij reserveren €50,- aanbetalen, het resterende bedrag voldoen bij aankomst. U kunt gratis annuleren tot 2 weken voor datum van aankomst. 

Dagdelen huren
De accomodatie, als vertrekpunt voor leuke uitjes, is ook beschikbaar gedurende een of meerdere dagdelen speciaal voor de groep mensen in een verzorgingshuis. Kwestie van even bellen. In overleg is veel mogelijk.

Dagdeel Ochtend: 09.00u - 13.30u
Dagdeel Middag: 14.00u - 18.30u
De hele dag: 09.00u - 18.30u

De kosten voor het gebruik maken van de woning zijn €30,- per dagdeel of €60,- per dag.

IMG_4981.JPG

ontdek het

prachtige Twente

de omgeving

RESERVEREN

kom genieten 
van de rust

Graag ontvangen wij u al gast in onze vakantie-woning. Neem contact met ons op via het formulier en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. U kunt ons ook bellen voor een reservering via 06-13553151 

Betalingen ontvangen wij gelieve een week van voor de reservering. Bij afzegging worden reserveringskosten (€30,-) in rekening gebracht. 

Bel nu

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page